Broccoli-prei quiche

Ingrediënten
- 1 rol tante fanny quichesdeeg
Vulling
- 1 broccoli
- 1 Prei
- 1 kleine ui
- 5 plakken gekookte ham
- 1 bakje monchou roomkaas
- 1 teentje Knoflook
- Peper
- Italiaanse kruiden (Oil & Vinigar)
- 2-3 eieren
- 100 ml slagroom
- Scheut melk
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°
Bereiding
Blind bakken Quiche
- Bekleed een springvorm met de quiche deeg
(gebruik het bakpapier van de quiches). - Frommel een bakpapier eerst op en leg het op de deeg.
- Vul met de bakbonen en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Vulling maken
- Snij de broccoli in kleine roosjes en kook ze 2 minuten.
- Snij de prei en ui fijn en fruit ze in een pan met wat olie.
- Snij de ham in stukjes.
- Meng in een kom de monchou, knoflook, peper en slakkenkruiden.
- Voeg de eieren, slagroom en melk toe aan het mengsel en roer goed door.
- Voeg de broccoli, prei, ui en ham toe aan het mengsel en roer alles goed door.
- Giet het mengsel in een ingevette ovenschaal.
- Bak de quiche in de oven voor ongeveer 30-35 minuten, of tot hij goudbruin en gaar is.