Fettucini met roodbaars en raapstelen

Ingrediënten
- 1 roodbaarsfilet per persoon
- 1 sjalotje
- 1 bosje raapstelen
- 1 klein zakje baby spinazi
- 1 bakje paddenstoelen
- Franse kruiden (Oil & Vinigar)
- Pecorino
Saus
- 1 glas paddenstoelenfond
- 1 glas witte wijn
- 1 klein potje ricotta (100 g)
Bereiding
Plaats de pastaborden in de oven en verwam op 55°
Voorbereiden
(10 minuten)
- Maak de paddenstoelen schoon en scheur of snij ze in kleine stukken.
- Snipper een sjalotje.
- Kook water voor de pasta.
Bak de paddenstoelen
(5 minuten)
- Voeg een scheutje olijfolie in de wok.
- Bak de paddenstoelen op hoog vuur een paar minuten.
- Haal ze uit de pan en zet weg in een kommetje
- Blus af met witte wijn en de fond.
- Laat een paar minuten inkoken en voeg de ricotta toe.
- Breng op smaak met wat peper en zout.
- Zet het vuur uit.
Roodbaars bakken
(5 minuten)
- Kook de pasta terwijl je de vis bakt.
- Kruid de roodbaars met viskruiden of peper en zout.
- Bak in 3 minuten gaar op middelhoog vuur.
- Wikkel de vis in aluminiumfolie en zet bij de borden in de voorverwarmde oven.
Groente berijden
(5 minuten)
- Snijd de steeltjes van de raapstelen klijn en hak de rest wat grover.
- Wok de raapstelen kort en voeg de spinazi toe.
- Warm de saus op en voeg de paddenstoelen toe.
- Voeg nu de pasta bij de saus.
Bord opmaken
- Schep eerst de groente op het bord.
- Schep de pasta erop.
- Leg de vis er bovenop.
- Werk af met geraspte pevorino