Flammenkuchen

Ingrediënten

  • 1 rol tante fanny Flammenkuchen deeg

Vulling

  • 3 kleine uien
  • 1oo g pancetta
  • 2 tomaten (facultatief)
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • Italiaanse kruiden (Oil & Vinigar)
  • 150 gram chedar
  • handvol platte peterselie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 210°

Blind bakken Quiche

  1. Rol de deeg uit op een bakblik.
    (gebruik het bakpapier van de deeg).

Vulling maken

  1. Snij de uien flinterdun
    . Gebruik hiervoor een mandoline.
  2. Snij pancetta in kleine blokjes.
    Koop pancette in dunne plakjes.
  3. Snij de tomaten in dunne plakjes.
  4. Hak de peterselie.
  5. Smeer de Deegbodem in met crème fraîche.
  6. Verdeel eerst de uien over de deeg.
  7. Verdeel nu de pancetta en daarna de tomaten en kruiden.
  8. Verdeel als laatste de perterselie en de kaas.
  9. Bak 10-12 minuten in de voorverwarmde oven.