Flammenkuchen
Ingrediënten
- 1 rol tante fanny Flammenkuchen deeg
Vulling
- 3 kleine uien
- 100 g pancetta
- 2 tomaten (facultatief)
- 2 eetlepels crème fraîche
- Italiaanse kruiden (Oil & Vinigar)
- 150 gram chedar
- handvol platte peterselie
Bereiding
Verwarm de oven voor op 210°
Blind bakken Quiche
- Rol de deeg uit op een bakblik.
(gebruik het bakpapier van de deeg).
Vulling maken
- Snijd de uien flinterdun
. Gebruik hiervoor een mandoline. - Snijd pancetta in kleine blokjes.
Koop pancette in dunne plakjes. - Snijd de tomaten in dunne plakjes.
- Hak de peterselie.
- Smeer de deegbodem in met crème fraîche.
- Verdeel eerst de uien over de deeg.
- Verdeel nu de pancetta en daarna de tomaten en kruiden.
- Verdeel als laatste de perterselie en de kaas.
- Bak 10-12 minuten in de voorverwarmde oven.