Italiaanse reeragout

Ingrediënten

300 g ree goulash

Marinade voor het vlees

Marineer het vlees een half uur van tevoren.
  • Italiaanse rub
  • Olie
  • Ruccola
  • Pecorino of Parmesaanse kaas

Wijnsaus

  • 100 ml rode wijn
  • 50 ml port
  • Scheut balsamico azijn
  • 1 sinaasappel (uitgeperst)
  • 2 laurierblaadjes
  • Een paar takjes tijm

Saus vlees + extra

  • tomatenpuree
  • rode pesto (grand d’italia)
  • wildfond
  • rucola

Bereiding

Plaats de pastaborden in de oven en verwam op 55°

Start met het maken van de saus:

  • Doe alle ingrediënten in een pan en laat zachtjes tegen de kook aan fuseeren gedurende 15 minuten.

Goulash bereiden

  1. Bak het vlees in twee porties.
  2. Fruit een sjalotje in de pan.
  3. Voeg 1 flinke eetlepel tomatenpuree toe.
  4. Voeg 1 flinke eetlepel pittige tomatenpesto toe.
  5. Voeg 100 tot 200 ml wildfond toe.
  6. Maak een bouquet garni van oregano, tijm, rozemarijn, olijfkruid en laurier.
  7. Laat het geheel 1 uur en 40 minuten pruttelen** op een heel zacht vuurtje.

Bord opmaken

  • Leg de pasta op het bord.
  • Werk af met pancetta, peterselie en pecorino.