Italiaanse reeragout

Ingrediënten
300 g ree goulash
Marinade voor het vlees
Marineer het vlees een half uur van tevoren.
- Italiaanse rub
- Olie
- Ruccola
- Pecorino of Parmesaanse kaas
Wijnsaus
- 100 ml rode wijn
- 50 ml port
- Scheut balsamico azijn
- 1 sinaasappel (uitgeperst)
- 2 laurierblaadjes
- Een paar takjes tijm
Saus vlees + extra
- tomatenpuree
- rode pesto (grand d’italia)
- wildfond
- rucola
Bereiding
Plaats de pastaborden in de oven en verwam op 55°
Start met het maken van de saus:
- Doe alle ingrediënten in een pan en laat zachtjes tegen de kook aan fuseeren gedurende 15 minuten.
Goulash bereiden
- Bak het vlees in twee porties.
- Fruit een sjalotje in de pan.
- Voeg 1 flinke eetlepel tomatenpuree toe.
- Voeg 1 flinke eetlepel pittige tomatenpesto toe.
- Voeg 100 tot 200 ml wildfond toe.
- Maak een bouquet garni van oregano, tijm, rozemarijn, olijfkruid en laurier.
- Laat het geheel 1 uur en 40 minuten pruttelen** op een heel zacht vuurtje.
Bord opmaken
- Leg de pasta op het bord.
- Werk af met pancetta, peterselie en pecorino.