Sfoglia Ripiena

Ingrediënten

  • 1 rol gekoeld bladerdeeg, uitgerold

Vulling

  • 2 eetl groene pesto
  • 1/2 truffelworstje
  • Bakje mini mozzarella
  • 10-12 Zwarte olijven
  • 5 zongedroogde tomaten op olie
  • 1 losgeklopt ei voor het bestrijken van de bladerdeeg

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°

Voorbereiding

  1. Snijd alle ingrediënten voor de vulling in kleine stukjes, behalve de mini mozzarella bolletjes.

Deeg

  1. Haal de bladerdeeg uit de koelkast en rol uit op het bakpapier.
  2. In het midden komt je vulling.
  3. Maak aan weerszijde van de vulling lange strookjes, die je straks opvouwt.
  4. Vouw alle lange strookjes om en om over de vulling. Eerst de buitenkanten, daarna de losse strookjes.
  5. Bestrijk de bladerdeeg met het losgeklopt ei.