Tagliatelle met Skrei

Ingredients
- Tagliatelle 150 g (75 g per persoon)
Pas de hoeveelheden aan als je dit als voorgerecht wilt opdienen. - Skrei (120 g per persoon)
- Viskruiden (Lemon & herb rub Oil & Vinigar)
- 2 kleine tomaten
- 10 cherry tomaten
- 2 eetl pesto picante grand’italia
- 1 eetl Italiaanse kruiden
- 1 theel gedroogde pepertjes (naar smaak)
- 1 puddinglepel kappertjes
- 1 halve citroen (sap)
- Peper en zout
- 1 paar eetl pastawater
Bereiding
Verwarm de oven voor op 50°
Voorbereiding
- Plaats de borden in de voorverwarmde oven.
Vis Bakken
- Kruid de vis
- Bak de vis op de huid 1 à 2 minuten.
- Bak nog 2 minuten op de andere kant en verwijder eventueel het vel.
- Pak de vis in folie in en zet in de voorverwarmde oven.
Saus Maken
- Kook ondertussen de tagliatelle.
- Snipper en fruit een sjalotje.
- Snijd de tomaten klein.
- Voeg de tomaten en de kruiden toe.
- Voeg een beetje pastawater toe.
- Voeg nu een scheut rode wijn toe.
- Als de saus een beetje gebonden is voeg je de doormidden gesneden cherry tomaatjes toe.
- Voeg na 1 minuut de tagliatelle toe.
- Maak de borden op.
Bord Opmaken
- Verdeel de pasta over de borden.
- Leg de vis erop.
- Verdeel de rest van de saus.
- Werk af met wat parmezaanse kaas.